1. Instytut Genetyki i Hodowli Zwierząt Polskiej Akademii Nauk (Koordynator Projektu)
ul. Postępu 36A, Jastrzębiec, 05-552 Magdalenka
2. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie (Partner naukowy)
ul. Nowoursynowska 159c, 02-776 Warszawa
3. Instytut Fizjologii i Żywienia Zwierząt im. J. Kielanowskiego Polskiej Akademii Nauk (Partner naukowy)
ul. Instytucka 3, 05-110 Jabłonna
4. Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno – Spożywczego (Partner naukowy)
Oddział Technologii Mięsa i Tłuszczu
ul. Jubilerska 4, 04-190 Warszawa
5. Związek „Polskie Mięso” (Związek branżowy)
ul. Chałubińskiego 8, 00-613 Warszawa
6. Zakłady Mięsne „Olewnik-Bis” Sp. z o.o. (Partner przemysłowy)
Świerczynek 10A, 09-210 Drobin
7. Zakłady Przetwórstwa Mięsnego Henryk i Jadwiga Majerowicz (Partner przemysłowy)
Białykał 38, 63-920 Pakosław
8. „AGRO-DANMIS” Gramowscy Sp. J. (Partner przemysłowy)
Bukowiec 34, 64-834 Wyszyny
9. Polski Związek Hodowców i Producentów Trzody Chlewnej „POLSUS” (Związek branżowy)
ul. Ryżowa 90, 02-495 Warszawa
10. Inter Yeast Sp. z o.o. (Partner przemysłowy)
ul Łęczycka 38, 99-340 Krośniewice
Witamy
Wrzesień 2011
Witamy na nowej stronie Biożywność